Meedoen

Cappella Breda zoekt nieuwe leden. De samenstelling van het koor is divers qua leeftijd. Om de continu├»teit van het koor te waarborgen willen we het liefst versterking door het aantrekken van wat jongere leden. 

De basisvoorwaarde om bij Cappella Breda te gaan zingen is het hebben van een goede (geschoolde) stem en ervaring in het zingen in ensembles. Talentvolle jongere zangers en zangeressen zonder die ervaring stellen we graag in staat om bij Cappella Breda het ‘vak’ te leren. 

Wie graag wil meedoen kan om te beginnen een repetitie van het koor bijwonen. Wie dat wil, kan aanschuiven en bekijken of het lukt om een enkel stuk mee te zingen. Stuur ons een e-mail via info@cappellabreda om hiervoor een afspraak te maken. Cappella Breda repeteert op woensdagavonden van 19:45 uur tot 22:00 uur.

Wil je vervolgens lid worden? Dan is een auditie nodig. Een auditie is vaak spannend, maar we zorgen dat dit zo comfortabel plaatsvindt. Op basis van de auditie beoordeelt de dirigent of toelating als lid mogelijk is en welke ontwikkeling van het nieuwe lid wordt verwacht. 

Na toelating gaat een proeftijd van zes weken in. Zo kan wederzijds worden bekeken, door zowel het koor als het nieuwe lid, of sprake is van de verwachte match.