Cappella Breda

Vrienden van Cappella Breda

 

Het aanschaffen van bladmuziek, het inhuren van vocale en instrumentale solisten, de huur van concertruimtes, dit alles brengt een hoop kosten met zich mee. Daarom is Cappella Breda enorm blij met zijn Vrienden. Door hun financiële steun is het mogelijk producties te brengen die anders niet haalbaar zouden zijn. Als tegenprestatie krijgen Vrienden korting op de toegangsprijs van door ons zelf georganiseerde concerten. Ook reserveren we daarbij graag de betere plaatsen voor onze Vrienden. Bovendien proberen we jaarlijks iets te organiseren speciaal voor de Vrienden, zoals een workshop of een bijzonder concert.

Ook u kunt Vriend van Cappella Breda worden door 25,00 Euro of meer over te maken op: rekening nummer NL13 INGB 0002 5779 49 ten name van Cappella Breda, Etten-Leur o.v.v. Vrienden.


U ontvangt dan het jaarlijkse Vriendenpasje.

 

Daarnaast ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze wordt alleen nog op verzoek per post verzonden. Geef uw mailadres door! U kunt deze ook vinden onder het tabblad "Nieuwsbrieven"

 

Als u geen vriend wilt worden, maar toch op de hoogte wil blijven van onze concertactiviteiten kunt u zich aanmelden voor de mailing. Om kosten te besparen doen wij de mailing bij voorkeur per E-mail. U kunt zich daarvoor aanmelden bij: Liesbeth Bouwmans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

IBAN: NL13INGB 0002 5779 49
BIC: INGBNL2A
KvK:  40282160